Har DU lyst til å lære å klatre? I Bjørnholthallen har du en unik mulighet! Som en kick start til høstens klatreskole arrangerer vi ÅPEN DAG! Det er gratis, og åpent for alle barn og unge mellom 7 og 18 år! Kom innom Bjørnholthallen en av følgende dager:

• Mandag 20. aug kl. 17-20
  • Onsdag 22. aug kl. 17-20
  • Torsdag 23. aug kl. 17-20

Klatreskole

BIF klatring har siden 2007 tilbudt klatreskole for barn og ungdom mellom 7 og 18 år. Dette har vært en kjempesuksess! Klatreskolen er for både nybegynnere, og de mer erfarne. Du blir satt sammen med en på ditt nivå, og vil få oppgaver tilpasset dine ferdigheter. Våre instruktører er godkjente klatreinstruktører som har mange års erfaring med å jobbe med barn og unge. Vi har alt du trenger av utstyr foruten sko, men som nybegynner er joggesko greit.

Høstsemesteret starter i uke 35, og varer frem til juleferien. Du kan velge mellom følgende dager: mandag, tirsdag, onsdag eller torsdag. Fra kl. 17:00 til 18:30 eller kl. 18:30 til 20:00.

Kurset koster kr 2000,-. Dersom du ikke allerede er medlem av BIF må du melde deg inn i klubben og betale medlemskontingenten på kr 300,-.

For påmelding og mer informasjon: send en e-post til klatringbif@gmail.com eller gå inn på www.deltager.no/BIFKlatreskole2018-2