Alle kampene spilles i Bjørndal Idrettspark. Totalt er det 86 lag påmeldt fordelt i klassene Gutter 7 år, Gutter 6 år og Jenter 7 år. Kampene spilles mellom kl. 11 og 15, de fleste lagene vil være ferdig til kl. 14.30.
 
 
Kampoppsett

Kampoppsettet ligger publisert neders på denne siden. Lagene er fordelt i puljer, og spiller alle sine kamper på samme bane (med noen unntak i klasse J7). Samtlige lag spiller minimum 5 kamper, men for at oppsettet skal gå opp er det noen lag som får spille 6 kamper. 

Det er viktig at alle lagledere setter seg inn i kampoppsettet i forkant, og orienterer seg om hvilken bane sitt lag skal spille på samt tidspunkt. 

Vi anbefaler å møte opp til banen minimum 10 min før kampstart. Det er kun 3 min pause mellom kampene med felles start- og sluttsignal. Beregn god tid til første kamp! 

 

Bjørndal Idrettspark

Adresse: Seterbråtveien 4, 1271 Oslo. 

Alle kampene spilles på kunstgress i vår idrettspark, som ligger ved Meklenborg på Bjørndal. Ved banen settes det opp kiosk m/ grill, den tar kort, kontant og Vipps. Vi anbefaler å bruke Vipps da det vil være mest effektivt.

I nær tilknytning til kunstgressbanen ligger klubbhuset med toalettfasiliteter.

Parkering: Vi disponerer to parkeringsplasser som kan benyttes, parkering er avgiftsfritt. Ettersom dette er et stort arrangement med mange besøkende oppfordrer vi alle lag til å kjøre samlet, det kommer til å bli fullt.

Kollektivtransport: Buss nr. 77 eller 71A til Meklenborg holdeplass. Gangavstand til idrettsparken er 2 min.

 

Spilleregler:

·         3 spillere, ingen keeper

·         Det er IKKE pressfri sone i 3er

·         Innspark, ikke innkast

·         En ekstra spiller hvis ligger under med 4 mål eller mer

·         Frispark; alle frispark er indirekte; ikke straffespark; målspark, avspark og innspark er indirekte; motstander må være minst 3 meter i radius fra ballen

·         Det er ikke hjørnespark; uansett hvem som sparker ballen over mållinjen er det målspark, det tas inntil en meter ut fra mållinjen 

 

Kampinfo:

·         Kamper á 9 min – felles start og slutt, 3 min pause mellom hver kamp, viktig at lagene går raskt ut av banen

·         Dommere har hver sin ball

·         Bortelag bruker egne vester/annen draktfarge ved draktlikhet

·         Bortelaget starter med ballen

·         Hjemmelaget velger side

·         Det gjennomføres Fair Play-møte (rask hilsing)

·         Ved skader må lagledere være effektive og ta spiller raskt ut av banen hvis behov

 

Vel møtt!