Hvis du er mellom 7 og 17 år og har lyst til å lære å klatre, bli med! Vi klatrer på en kjempefin klatrevegg innerst i Bjørnholthallen. Den er blant de høyeste i Oslo og har over 20 topptaufester. Klatring er en av de mest allsidige idretter - man trener motorisk koordinasjon, smidighet, utholdenhet, mykhet, vurderingsevne, samarbeidsevner, etc. og lærer kroppen din å kjenne! Vi har alt av utstyr, så det eneste du trenger er å ta med joggesko eller klatresko og treningstøy.

Klatreskolen starter opp i uke 35 (24. aug) og holder på til og med uke 51, med pause i høstferien. Som tidligere vil klatreskolen foregå på mandager, tirsdager, onsdager og torsdager fra 18.30 til 20.00. Det er 16 plasser pr. gruppe, vi anbefaler å være tidlig ute for å sikre plassen.

Hvis alle dager blir fylt opp blir det satt opp ekstra grupper kl. 17.00-18.30 ved etterspørsel.

Prisen er 2200,- for hele semesteret.

Hvis du vil klatre mer enn den ene gangen i uka, får du følgende rabatter på de neste dagene:

Dag 2: 700,- i rabatt

Dag 3: 1.000,- i rabatt

Deltager må være medlem i BIF. Innmelding kan gjøres her:

Medlemskap koster 100,- og gjelder for kalenderåret. Alle deltakere med gyldig medlemskap er forsikret ved eventuelle skader, det er følgelig ikke tillatt å delta uten å være medlem.

Påmelding gjennom knappen under.

For mer informasjon

Shane Correia: Mob. 452 01637 (ansvarlig for klatreskolen)

Og surf innom klatringbif.no

Viktige meldinger og all informasjon finner du der.

OBS: Voksne og ungdom som ikke går klatreskolen kan kjøpe klippekort og klatre alle dager vi har åpent.

Følg med på www.klatringbif.no, og ikke glem å like oss på Facebook (Klatring Bif) for oppdatert info!