Klatreskole vår 2021

Påmelding til vårens klatreskole er åpen!

Hvis du er mellom 7 og 17 år og har lyst til å lære å klatre, bli med! Vi klatrer på en kjempefin klatrevegg innerst i Bjørnholthallen. Den er blant de høyeste i Oslo og har over 20 topptaufester. Klatring er en av de mest allsidige idretter - man trener motorisk koordinasjon, smidighet, utholdenhet, mykhet, vurderingsevne, samarbeidsevner, etc. og lærer kroppen din å kjenne! Vi har alt av utstyr, så det eneste du trenger er å ta med joggesko eller klatresko og treningstøy.

Klatreskolen starter opp i uke 3 (18. Januar) og holder på til og med uke 24, med pause i vinterferie og påskeferien. Som tidligere vil klatreskolen foregå på mandager, tirsdager, onsdager og torsdager fra 18.30 til 20.00. På grunn av restriksjoner vil det være begrenset antall plasser til hver dag, så det gjelder å melde seg på raskt.

Hvis alle dager blir fylt opp kan det bli satt opp ekstra grupper kl. 17.00-18.30 ved etterspørsel.

Prisen er 2200,- for hele semesteret.

Hvis du vil klatre mer enn den ene gangen i uka, får du følgende rabatter på de neste dagene:

Dag 2: 700,- i rabatt

Dag 3: 1.000,- i rabatt

Det går også an å leie sko for hele sesongen. Pris er 400,- for hele sesongen.

Gjerne gi beskjed om dere ønsker dette tilbudet.

Deltager må være medlem i BIF. Innmelding kan gjøres her:

Medlemskap koster 100,- og gjelder for kalenderåret. Alle deltakere med gyldig medlemskap er forsikret ved eventuelle skader, det er følgelig ikke tillatt å delta uten å være medlem.

Påmelding: https://bjorndal-if.typeform.com/to/hkGR2F

Påmelding kan også gjøres til post@bjorndal-if.no med navn og kontaktinfo på deltager.

For mer informasjon

Shane Correia: Mob. 452 01637 (ansvarlig for klatreskolen)

E-post: klatringbif@gmail.com

Og surf innom klatringbif.no

Viktige meldinger og all informasjon finner du der.

OBS: Voksne og ungdom som ikke går klatreskolen kan kjøpe klippekort og klatre alle dager vi har åpent. (Når Oslo kommune åpner for aktivitet)

Følg med på www.klatringbif.no, og ikke glem å like oss på Facebook (Klatring Bif) for oppdatert info!