Oppstart for klatreskolen til høsten er i uke 35 (26. august). Vi setter opp 1 klasse hver dag, fra kl. 18:30 til 20:00.

Hvis du er mellom 7 og 17 år og har lyst til å lære å klatre, bli med! Vi klatrer på en kjempefin klatrevegg innerst i Bjørnholthallen. Den er blant de høyeste i Oslo og har over 20 topptaufester. Klatring er en av de mest allsidige idretter - man trener motorisk koordinasjon, smidighet, utholdenhet, mykhet, vurderingsevne, samarbeidsevner, etc. og lærer kroppen din å kjenne! Vi har alt av utstyr, så det eneste du trenger er å ta med joggesko eller klatresko og treningstøy.

Kurset blir én gang i uka f.o.m. uke 35 t.o.m. uke 50 (med unntak av høstferien). Du velger hvilken dag som passer best (Man-Tir-Ons-Tor). Alle dager er fra kl. 18:30-20:00.

Prisen er 2200,- for hele semesteret.

Hvis du vil klatre mer enn den ene gangen i uka, får du følgende rabatter på de neste dagene:

Dag 2: 700,- i rabatt

Dag 3: 1.000,- i rabatt

Deltager må være medlem i BIF. Innmelding kan gjøres her:

Medlemskap koster 100,- og gjelder for kalenderåret. Alle deltakere med gyldig medlemskap er forsikret ved eventuelle skader, det er følgelig ikke tillatt å delta uten å være medlem.

Send påmelding til post@bjorndal-if.no med:

Navn:
Alder:
Dag og Klokkeslett:
Navn og nr på foresatte:

For mer informasjon

Shane Correia: Mob. 452 01637 (ansvarlig for klatreskolen)

Og surf innom klatringbif.no

Viktige meldinger og all informasjon finner du der.

OBS: Voksne og ungdom som ikke går klatreskolen kan kjøpe klippekort og klatre alle dager vi har åpent.

Følg med på www.klatringbif.no, og ikke glem å like oss på Facebook (Klatring Bif) for oppdatert info!