Hver sommer arrangerer klatregruppa i BIF sommerleirer for barn og unge. Sommerleir er en aktivitetsuke med klatring ute i marka, på forskjellige etablerte klatrefelt. Dagene består også av grilling, bading og annen moro. Sommerleiren ledes av erfarne, sertifiserte klatreinstruktører som til daglig driver klatreskole i Bjørnholthallen. Tilbudet er svært populært og er en begivenhetsrik uke for både små og store.

Sommerleiren er et morsomt og trygt sted å være. Vi holder et høyt faglig innhold, men legger selvfølgelig mest vekt på  at deltakerne skal ha det gøy med klatring!

Praktisk informasjon
I 2020 arrangeres det sommerleirer i uke 32 og 33. Det er totalt 16 plasser pr. uke, og vi er avhengig av nok påmeldte for å gjennomføre leiren. Normalt fylles plassene raskt, så vi anbefaler å være tidlig ute med påmelding. Hvis ukene er fulle blir påmeldte satt på venteliste.

Sommerleiren foregår fra kl. 09:00 til 16:30 mandag til fredag. Oppmøte er ved Bjørnholthallen, samme sted kan barna hentes på slutten av dagen. OBS: Barn som ikke skal hentes av foresatte må ha med en egen lapp for dette, instruktørene vil ikke dra før alle er hentet eller kommet seg hjem.

Sted:

Hvor vi klatrer kan variere litt. Er været bra er vi ute på etablerte klatrefelt i Oslo og omegn. Er det dårlig vær, blir vi i hallen.

Aldersgrupper:
sommerleir5

Gutter og jenter i alderen 9 til 17 år (fra 7 år hvis du går på klatreskolen). Deltagerne grupperes i henhold til alder.

Nødvendig utstyr:
utstyr

  • Klatreutstyr. Ta med det du har, resten låner du av oss.
  • Vantette og varme klær, badetøy og håndklær
  • Mat og drikke (minst 1 liter drikke)
  • Sekk med plass til klatreutstyr
  • Myggmelk eller lignende
  • Solkrem.

Pris: 2200
Påmelding gjøres via knappen under.